Vintern nalkas
1 minut i lästid Helg

Vintern nalkas

Oj, vad tiden rinner iväg snabbt när man har mycket att göra. Vintern är redan i antågande, eller sagt med en popkulturell referens "Winter is coming". Idag lämnar jag in bilen för att få dubbdäcken monterade.

Som du nog har noterat har det inte blivit några blogginlägg under hösten. Skälet är att jag har varit fullbokad med att hålla kurser i varierande ämnen under hela hösten.

Det har varit ganska många kurser om C++ under hösten. Dels grundkurs, men mest olika fortsättningskurser om C++. En av dessa var på plats i Helsingfors för en kund, där jag gav en specialanpassad fördjupningskurs om C++.

Förutom en massa kurser om C++ har jag gett kurser om Java, enhetstestning med JUnit, JavaScript samt Jenkins. Kurser som är på gång inom kort, är dels ännu en C++ kurs nämligen om enhetstestning med Google Test, dels en C++ relaterad kurs om applikationsbyggnation med CMake, som ju har blivit industristandard för byggnation av C/C++ applikationer.

Till sist, återstår att lägga in flera kursdatum avseende första kvartalet nästa år. Vi jobbar för fullt med att lägga in flera schema-datum

Lista med kurslänkar omnämnda i texten