Sommaren snart slut
2 minuter i lästid Helg

Sommaren snart slut

Sommaren går nu mot sitt slut, efter en härlig klassisk sommar med ömsom sol och regn. Vi kan dock njuta av ytterligare några fina högsommardagar. När jag skriver detta (en sen eftermiddag) är det 29 grader utanför i skuggan.

Jag hoppas du har haft en bra sommar. För egen del har jag renoverat garaget invändigt med ny port, målade väggar, utbytt takbelysning, städat samt skapat ordning och reda. Jag är inte så där praktiskt lagd normalt, föredrar att sitta framför en skärm, med detta var kul och riktigt bra avkoppling.

Nu har vi lagt upp kursdatum ända fram till Jul. Primärt, som klassrumskurser i våra lokaler vid Östermalmstorg i centrala Stockholm, men med några fjärrkursdatum via Zoom här och där.

Det är förvisso alltid svårt att prediktera hur efterfrågan på fjärr- kontra klassrumskurser kommer att gestalta sig under hösten. Troligtvis, har många vant sig vid att gå på kurs via Zoom. Emellertid, är det också riktigt kul att kunna dra igång och återstarta verksamheten IRL.

Är det som så att du önskar ett kursdatum via Zoom, i stället för i klassrum, tveka då inte att kontakta oss, så fixar vi det för dig.

Jag passar också på att erinra om att du kan beställa en företagsanpassad kurs, om ni är tre eller flera personer på ert företag. Fördelarna är flera;

  • Ni kan välja kalenderdatum för kursen (givet att vi inte redan är bokade då)
  • Ni kan önska sammansättning och upplägg av kursen, såsom kombination av delar från mer än en kurs
  • Det blir i regel ett lägre pris, jämfört med att alla deltagare skriver upp sig på en schemalagd kurs

Det är kolossalt lätt att räkna ut priset, eftersom det utgör en linjärkombination av antalet kursdagar, antalet deltagare, samt i förekommande fall schablonkostnader för resa och logi.

  • Kurslängd: 10000 kr/kursdag (6000 kr/kursdag för fjärrkurs)
  • Deltagare: 2000 kr/person
  • Logi: 2000 kr/övernattning
  • Resa: 0kr, 2500kr eller 4000kr beroende på ort (läs mer på sidan om våra priser)

Länkar