Om fjärrkurser
1 minut i lästid Zoom

Om fjärrkurser

Coronan har nog för alltid ändrat vår uppfattning om arbete och utbildning. Efter ett drygt halvår med fjärrarbete känns det helt normalt att sitta hemma framför en kameralins och prata med arbetskamrater och/eller kursdeltagare.

De flesta delar nog uppfattningen att oavsett pandemin, så kommer vi nog fortsätta arbeta och kompetensutveckla oss på detta sätt. För egen del ger jag kurser över Zoom befinnande mig en bra bit från Stockholms centrum i lantlig idyll, men trots det via fiber på 1000 MBit/s i bandbredd.

Under förra veckans kurs, var det några av deltagarna som satt ute på sin altan i det soliga höstvädret. Med en bra skärm och viss skugga fungerar det utmärkt att arbeta och utbilda sig och samtidigt njuta av fint väder.

Dock är det många som återvänt till att arbeta på kontoret, åtminstone någon/några dagar i veckan. Därför har vi från och med oktober uppdaterat vårat kursschema med datum för såväl fjärrkurser via Zoom som klassrumskurser i våra lokaler på Östermalmstorg i centrala Stockholm. Med andra ord; välj själv vilken kursform som passar dig bäst.

Välkommen att boka din kurs hos Ribomation. Se alla kurser här.