Sommarkurser
1 minut i lästid Kursnyheter

Sommarkurser

Nu är det "officiellt" sommar då solen skiner, värmen värmer, syrenen blommar och fåglarna kvittrar. Att svettas i trädgårdslandet är förvisso inte lika angenämt som att svettas i en programmeringskurs. Emellertid, finns det oväntade likheter, ty håller man inte efter ogräset i trädgården förfaller den och sammalunda med ens tekniska kunskaper; håller man inte efter dessa och uppdaterar sig, så förfaller ens tekniska skärpa och "marknadsvärde".

Under hela sommaren, med start direkt efter Midsommar och fram till sista augusti, så kan du uppdatera dina kunskaper bekvämt på kontoret eller hemifrån via en fjärrkurs. Vi använder det populära verktyget Zoom, vilket är enkelt att installera och hantera. Varje vecka under denna period kan du välja bland samtliga av våra kurser om programspråk och ramverk.

Vi lämnar 20% rabatt på priset för en fjärrkurs under denna period, dvs Midsommar till sista augusti.

Observera, att om ni är flera personer från samma företag som väljer att gå samma kurs, så tillämpar vi vår samfakturerings-rabatt på 25%, dessutom. Den innebär att vi ger 25% rabatt för tillkommande deltagare från samma företag vid samma kurstillfälle och som kan faktureras tillsammans.

Till sist; Bilden ovan är AI-genererad och är tänkt att inspirera till lärande via en fjärrkurs, samtidigt som detta äger rum i en angenäm miljö. Den andra meningen om svettning, var en freudiansk felskrivning, men så pass kul vid min korrekturläsning att jag valde att behålla den 😉

Länkar