Kurser om
Övriga programmeringsspråk

Kurser om andra programmeringsspråk

Här samlar vi kurser om programspråk, vilka inte har sin egen avdelning. Vi avser att utveckla och tillhandahålla ett flertal kurser inom detta ämnesområde, såsom Erlang, Perl, Rust, Kotlin med flera. Watch this space!

Erlang för programmerare Beginner 5 dagar

Kurs om hur du programmerar i språket Erlang

Att kliva in i programspråket Erlangs värld är att omfamna kraften i parallellitet och skalbarhet! Vår kurs i Erlang tar dig på en spännande resa genom detta intressanta programspråk, känt för sin förmåga att bygga robusta och distribuerade system. Lär dig konsten att skapa pålitliga, flertrådiga applikationer som hanterar höga krav på tillgänglighet och prestanda. Utforska Erlangs säregna syntax och lär dig att skapa skalbara lösningar för moderna tekniska utmaningar. Bli en mästare på Erlang och öppna dörrar till en värld av möjligheter inom mjukvaruutveckling!

Aktuella Datum

Perl för programmerare Beginner 4 dagar

Kurs om hur du programmerar i språket Perl

Stig in i en värld av mångsidighet och kraft med vår Perl-kurs! Utforska en av de mest flexibla och kraftfulla programspråken någonsin skapade. Vår kurs tar dig från grunderna till avancerade koncept och visar hur du kan skapa robusta applikationer, automatisera uppgifter och hantera dataeffektivitet på ett sömlöst sätt. Oavsett om du är nybörjare eller vill finslipa dina färdigheter, ger vår kurs dig verktygen för att bemästra Perl och ta din kodning till nya höjder!

Aktuella Datum