Perl kurser

Säga vad man vill om Perl, men visst är det charmigt? Oavsett om det är en one-liner, ett 100 raders skript eller ett komplett system på 500K rader, så finns det alltid ytterligare sätt att lösa samma problem på.
Perl Basics kurs
Längd
2 dagar
Nivå
beginner
Mer information

Perl är ett kolossalt mångsidigt språk och används för allt från snabba one-liners, effektiva system-skript till fullskaliga applikationer. Ett Perl skript exekverar imponerande snabbt och hanterar stora text massor utan problem.

I denna fullmatade kurs lär vi dig allt du behöver veta för att komma igång med egen programutveckling i Perl. Vi visar och diskuterar också ett urval av Perl program vi själva har skapat under alla våra otaliga konsultuppdrag.

Perl Intermediate kurs
Längd
2 dagar
Nivå
intermediate
Mer information

Språket Perl öppnar upp en hel värld av förunderliga ting. Perl kan användas från att skriva enkla one-liners till att bygga kompletta applikationer. En hel del finansiella system är byggda med Perl, vilket illustrerar språkets vikt.

Denna kurs tar fördjupar dina Perl kunskaper och siktar på objekt-orienterad programmering och testing i Perl. Vi diskuterar också några Perl applikationer vi har varit verksamma med under åren.