Kurser och utbildningar för verksamma programmerare

Kurser i utveckling av moderna web apps, med fokus på Angular, Twitter Bootstrap och kringhörande verktyg

Client-side web development har utvecklats med rekordfart de senaste åren. Denna webbplats är utvecklad med Angular JS och Twitter Bootstrap.
AngularJS (v1) for Web Apps kurs
Längd
2 dagar
Nivå
Beginner
Mer information

Angular JS har i grunden förändrat hur vi bygger webbapplikationer. Från att generera HTML på server sidan och rendera en hel sida för varje request, till att skicka HTML koden en gång för alla och bara skicka JSON fram och åter mellan server och klient; det som kallas för single-page application (SPA).

Denna kurs om AngularJS lär dig allt du behöver veta om Angular så att du direkt efter kursen kan bli produktiv med att bygga single-page applications med hjälp av AngularJS.

Denna kurs behandlar den första version av Angular. Nya versionen av Angular är helt omdesignad och bygger på TypeScript och mycket annat och behandlas i kursen Angular . Välj denna kurs enbart om du arbetar eller kommer att arbeta med en webbappliaktion utvecklad med AngularJS, dvs version 1.

Angular Web App Development kurs
Längd
3 dagar
Nivå
Intermediate
Mer information

Angular har på kort tid blivit industri-standard för att bygga moderna webbapplikationer baserade på principen om single-page application (SPA). Detta innebär att browsern laddar en enstaka HTML fil, som i sin tur laddar JavaScript kod och CSS style-sheets. Alla logiska webbsidor byggs upp av JS funktioner, HTML template snippets och renderas med CSS stylesheets.

Denna kurs lär dig allt du behöver veta för att snabbt komma igång och bygga moderna webbapplikationer med hjälp av Angular.

Denna kurs behandlar Angular version 5, som utgör den moderna versionen av Angular, baserad på TypeScript. Vi har också en kurs, sedan tidigare, som behandlar AngularJS, dvs version 1.

Twitter Bootstrap kurs
Längd
1 dagar
Nivå
Intermediate
Mer information

Twitter Bootstrap har omformat web UI design i grunden. Från att ha varit en konstart få förunnad, så har det blivit hur enkelt som helst att bygga en komplex web UI med nestlade kolumner, widgets och mycket mer.

Denna praktiskt inriktade kurs vänder sig till dig som snabbt behöver bli produktiv och förstå hur man använder Bootstrap på ett effektivt sätt.