Kurser och utbildningar för verksamma programmerare

Kurser i utveckling av mobila applikationer, med fokus på Android native apps respektive Ionic hybrid apps

Nu för tiden är valet svårt mellan att utveckla för en mobile plattform i taget eller för alla på en gång via hybrid app:ar. Vi ger dig valmöjligheter genom att erbjuda kurser i både Android App programmering och PhoneGap/Cordova med Ionic hybrid-app programmering.
Android Mobile Apps Dev. kurs
Längd
4 dagar
Nivå
Intermediate
Mer information

Android är den snabbast växande mobila plattformen. Detta av flera skäl. Dels för att det är en rolig och produktiv plattform, men också för att det är lätt att utveckla företagsinterna appar för kunder och publicera dessa helt internt. Därför rankas Android som nästa stora konsult-område.

Denna kurs ger dig en bred överblick och alla kunskaper du behöver för att rent praktiskt bli produktiv med ett Android projekt direkt efter kursen. Detta gör vi genom att basera kursen på ett stort antal kompletta appar. Varje app fokuserar på ett visst huvudområde, men innehåller dessutom ett flertal egenskaper så att app:en blir komplett och helt fungerande.

Vi börjar ett avsnitt med att gå igenom grunderna över vad man behöver veta och var det finns mer information. Sedan går vi igenom källkoden för app:en som illustrerar teorin. Till sist, får du källkoden i mindre bitar, för att sammanfoga den på egen hand. Vanligtvis ingår att göra någon modifiering. På detta sätt hinner vi inom ett begränsat tidsutrymme betydligt längre än andra jämförbara kurser om Android programmering.

Ionic Hybrid Mobile Apps kurs
Längd
3 dagar
Nivå
Intermediate
Mer information

Det finns stora fördelar med att implementera hybrid-mobil-appar, varav time-to-market är en den största. Genom att programmera i TypeScript/SCSS/HTML, använda plattform plugins och spara data i molnet, samt generera appar för Android, iPhone och WindowsPhone kommer man snabbt till skott och ut på marknaden.

Denna kurs fokuserar på att du snabbt kan komma igång med att utveckla egna hybrid-appar med hjälp av Ionic framework.