GIT kurser

GIT har på kort tid blivit industristandard för versionshantering av programkod.
GIT Kickstart kurs
Längd
1 dagar
Nivå
beginner
Mer information

GIT är det helt dominerande versionshanteringssystemet för programkod, på grund av att det underlättar för team att arbeta isolerat med delar av koden utan att störa arbetet med andra delar av koden. När det sen är dags att infoga resultatet gör GIT det mesta av editeringsarbetet.

I denna kickstart kurs, får du lära dig allt du behöver veta för att direkt efter kursen kunna delta och vara produktiv i ett programutvecklingsprojekt som använder sig av GIT.

Denna kurs är en förkortad version av vår ordinarie kurs "GIT Usage".

GIT Usage kurs
Längd
2 dagar
Nivå
intermediate
Mer information

GIT är det helt dominerande versionshanteringssystemet för programkod, på grund av att det underlättar för team att arbeta isolerat med delar av koden utan att störa arbetet med andra delar av koden. När det sen är dags att infoga resultatet gör GIT det mesta av editeringsarbetet via en merge eller rebase operation.

Den här kursen ger omfattande kunskaper i GIT och hur du använder det för att arbeta effektivt i både små och stora programutvecklingsteam. Du får också lära dig att arbeta effektivt mot GIT fjärrservrar, samt kunna ta dig ur olika misstag.

Denna kurs överlappar vår kickstart-kurs i GIT och ger dig djupare och bredare kunskaper om GIT.