Kurser i Android, Ionic

Kurser om app-utveckling för smartphones

Nu för tiden är valet svårt mellan att utveckla för en mobile plattform i taget eller för alla på en gång via hybrid app:ar. Vi ger dig valmöjligheter genom att erbjuda kurser i både Android App programmering och Cordova/Ionic/Angular hybrid-app programmering.
Android App Utveckling (4 Dagar)

Android är den snabbast växande mobila plattformen. Detta av flera skäl. Dels för att det är en rolig och produktiv plattform, men också för att det är lätt att utveckla företagsinterna appar för kunder och publicera dessa helt internt. Därför rankas Android som nästa stora konsult-område.

Denna kurs ger dig en bred överblick och alla kunskaper du behöver för att rent praktiskt bli produktiv med ett Android projekt direkt efter kursen. Detta gör vi genom att basera kursen på ett stort antal kompletta appar. Varje app fokuserar på ett visst huvudområde, men innehåller dessutom ett flertal egenskaper så att app:en blir komplett och helt fungerande.

Vi börjar ett avsnitt med att gå igenom grunderna över vad man behöver veta och var det finns mer information. Sedan går vi igenom källkoden för app:en som illustrerar teorin. Till sist, får du källkoden i mindre bitar, för att sammanfoga den på egen hand. Vanligtvis ingår att göra någon modifiering. På detta sätt hinner vi inom ett begränsat tidsutrymme betydligt längre än andra jämförbara kurser om Android programmering.

Längd 4 Dagar
NivåIntermediate
MålgruppJava programmerare
Förkunskaper Praktiska erfarenheter av Java programmering
Mer Information
Ionic Hybrid-Mobil Appar (3 Dagar)

Det finns stora fördelar med att implementera hybrid-mobil-appar, varav time-to-market är en den största. Genom att programmera i TypeScript/SCSS/HTML, använda plattform plugins och spara data i molnet, samt generera appar för Android, iPhone och WindowsPhone kommer man snabbt till skott och ut på marknaden.

Denna kurs fokuserar på att du snabbt kan komma igång med att utveckla egna hybrid-appar med hjälp av Ionic framework.

Längd 3 Dagar
NivåIntermediate
MålgruppApp-utvecklare
Förkunskaper Goda kunskaper i JavaScript/CSS/HTML
Mer Information