Kurser i Erlang och Perl Programmering

Kurser om programmering i Erlang och Perl

Att kunna flera programspråk är en dygd för varje professionell programutvecklare. Här samlar vi kurser i diverse programmeringsspråk, vilka inte har sin egen huvudrubrik.
Erlang (3 Dagar)

Erlang betraktas ibland som ett helt nytt språk, men faktum är att det skapades i början på 90-talet av Ericsson, som ett språk för storskaliga och feltoleranta telecom system. Tråkigt nog, var man på den tiden långt före sin samtid. Emellertid, har detta ändrats i grunden.

Idag är Erlang bland det hetaste man kan ägna sig åt i Internet tidsåldern. Skälet är enkelt – inget annat programspråk uppvisar de möjligheter till att både skala upp och distribuera ut som Erlang har. Det är därför ingen tillfällighet att stora välkända Internet aktörer idag har affärskritiska system implementerade i Erlang.

Denna grundkurs i Erlang ger dig alla insikter och kunskaper du behöver för att gå vidare på egen hand med Erlang programmering. Trots att språket syntaktiskt skiljer sig markant från konventionella programspråk är det enkelt att komma igång.

Längd 3 Dagar
NivåBeginner
MålgruppProgrammerare
Förkunskaper Praktiska kunskaper i ett vanligt programmeringsspråk, såsom Java eller C++
Mer Information
Perl (3 Dagar)

Perl är ett kolossalt mångsidigt språk och används för allt från snabba one-liners, effektiva system-skript till fullskaliga applikationer. Ett Perl skript exekverar imponerande snabbt och hanterar stora text massor utan problem.

I denna fullmatade kurs lär vi dig allt du behöver veta för att komma igång med egen programutveckling i Perl. Vi visar och diskuterar också ett urval av Perl program vi själva har skapat under alla våra otaliga konsultuppdrag.

Längd 3 Dagar
NivåBeginner
MålgruppProgrammerare
Förkunskaper Praktiska kunskaper i ett vanligt programmeringsspråk, såsom Java eller C++
Mer Information